کم آبی دخرآباد درسال ۹۴

mazar

چشمه های قلیون و جلومسجد دخرآباد دربهار سال ۱۳۹۴ نشان از کم آبی دارند علی سرهنگ با تهیه فیلم این وضعیت را به تصویر کشید و نشان داد که موضوع کاملا جدی است و ی چاره این اتفاق ناگوار را روی آوری به آبیاری مکانیزه میداندرئیس شورای اسلامی وقت میگوید :

علی ایزدی اولین کسی است این طرح اجرا نموده است وشوراهم از این طرح حمات کرده ومی کنند .ایجاد استخرویک منبع آب۱۸ هزارلیتری وساخت تاسیسات ونضب تیرهای برق ونصب برق سه فاز که این طرح حدوا۱۳۰ میلیون تومان تا کنون هزینه برداشته است بدون وام دولتی وروستا فخراباد هم همینطور در این طرح ابیاری مکانیزه مرحله اداری آن در جهاد کشاورزی می باشد .
در سال گذاشته جهت ابیاری سنتی کشاورزان عزیزان انجام می دادند هیچ احتیاجی نداشن که آب را در اسختر جمع کنند وبعد استفاده کنند مکر در کاشت حبوبات الان آب به نزدیکترین باغ روستا نمی رسد که بعضی از ساکنین خرید آب تانکری ۱۰۰ هزار تومان از شهرداری کوهپایه برای باغچه های داخل حیاط منزل استفاده می کنند .
اما در مورد دام یکی از مشکلات اساسی کشور ریزکردها یی است که تا روستا ومنطقه کوهپایه مشاهده شده است وتجربه کردن در ۲۰ کلیومتری منطقه سجزی کویر اصفهان ریز کردهایی هستن آن منطقه را تهدید می کنند .
شورای اسلامی چهارم که خود اینجانب پیگیری می کنم با توجه صحرا ملی می باشد وجهت حفظ محیط زیست به تمام روستا های تابع وحتی منابع طبیعی به بخشدارمحترم کوهپایه اعلام شده دام در این منطقه ممنوع است ودر صورت مشاهده شورا مستقیم از سازمان ومتخلفین برخورد خواهد شد.

جهت مشاهده فیلم تهیه شده توسط جناب آقای علی سرهنگ اینجا را کلیک نمایید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *